Faʻaaogaina o le lona tolu-augatupulaga o le tumama laʻititi ofuvae

news

Faʻaaogaina o le lona tolu-augatupulaga o le tumama laʻititi ofuvae
Lelei:
1; Le faʻaaogaina o le autu fausaga laupapa laupepa + SAP hybrid fausaga, atoa autu fausaga.   
2; faʻafouina ma manava ma 4,000 vents i le sikuea, faʻamaʻi saoasaoa, le faʻatumuina.   
3; oloa auiliili faʻaaogaina lapoa sulugatiti; averesi tulafono; 52-100CM, L tulafono; 66-110 CM.   
4; poto masani: vaivai, latalata, matagofie, faʻafouina ma manava, mama-faʻailoga, leai se manogi, lelei ma malosi.

Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi
1; le maualuga o le tapulaa o mea tutusa o 100CM
2; faatoa mafai ona faia o oloa mafiafia fafie mafiafia, meafaigaluega tapulaʻa tapulaʻa3; lautele faʻaaogaina le 2,500 vents i le sikuea

Mafiafia ma le faamaluluina o le lona tolu-augatupulaga soifua maloloina laupepa i totonu
Lelei:       
       O le mafiafia o le oloa solo na o na o le 2MM, ma ua faia mai le mafiafia o le ie faʻamalologa o 420MM. Iti i totonu o le manifinifi mama solosolo ile maketi.    
     

news

news

 O le aotelega faʻamafanafana o loʻo tuliloaina ma mea sili ona vaivai, faʻaopopoʻese oloa ma faʻaitiitia kulimi pulea. O le malu o le oloa ua sili malie nai lo mea faapena.
Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi    
       I le taimi nei, o le tele o mea talitutusa i luga o le maketi e masani lava laupapa paʻu uamea, lea e matua mafiafia ma oʻo atu
       Sili atu nai lo 4MM, gaosia e ala i le faiga o le tosoina ofuvae. E le o iai le malosiʻaga e maua ai oloa sili atu-manifinifi tino-tino.
       Oloa, o lea o le oloa e manifinifi ma agamalu.

Leakage mamanu o le lona tolu o augatupulaga vaitaimi seleni ofuvae
Lelei:
O loʻo faʻamamaina e le lautele o le suilapalapa tino se laʻasaga tele i le S-curve, ma faʻaoga ai tagata eseese o le tino e ofuina le afifi tele pe a uma le suilapalapa, e foia ai le faʻafitauli o le oso i le taimi o faamalositino poʻo le tele o le faʻaitiitia pe a faʻatusatusa i oloa faapena.    
O le suilapalapa i tua e faʻaaogaina le 150MM lautele aneti-tua tuʻusaʻuga tisiki lapoa tele + sili faʻataʻitaʻifale faʻataʻitaʻiga itu gaosiga puipuiga stereo + 150MM maualuga-paʻu sulugatiti latalata i le tino, 360 tikeri e fofo ai le oloa fetauiga puipuia faʻafitauli.
Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi
      

news

 I le taimi nei, o oloa tutusa i luga o le maketi e matitiva faʻaaogaina i ituaiga tino eseese. E lagona e le gaʻo ma le paʻu o tagata o loʻo i ai ni lagona o le faʻaitete, ma latou fetoso i le goto pe a savali ma faʻamalositino.       
Leai 150MM lautele aneti-tua leisa tulaga ese ose tail mamanu, e le mafai ona puipuia lelei le ono afaina ai.

news

Crotch mamanu o le lona tolu-augatupulaga vaitaimi solofanua mama
Lelei:
E tusa ai ma le faʻaaogaina faʻapitoa o le paʻu paʻu, le mamanu o le oloa faʻaaogaina le mamanu o le tolu vaega o le manava, punini ma vaega e tolu o le tino uʻamea. E foʻia le faʻafitauli o vaega e tolu e mafolafola ma latalata, lea e faʻaosofia atili ai le faʻanofonofo ma le matagofie o le tagata faʻaaoga.      
O le fuafuaga o le kia e faʻavae i luga o mea faʻapitoa o le tino o le tagata ma le tuʻufaʻatasiga; o le tino eleni ua mamanuina i le pito i lalo o le oloa e fai ai le tino manifinifi toso agai i luga.     
     

O le vailaʻau faʻapipiʻi o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi ma le tino a tagata i le vaega o loʻo i ai i lalo ifo o le malosi toso e taofia ai le alu atu i isi tulaga. Pe a faʻatusa i mea e tutusa, e fofo le faʻamalologa o le mamago ma faʻavave le faʻaaogaina o mea na totoe.
Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi
I le taimi nei, o le tutusa ituaiga oloa e faʻavae i luga o le tagata matutua toso-i luga ofuvae tekonolosi, o le mea lea o le tele o latou e le o faʻaofiina i le kia mamanu ma le paʻu vaega malologa galuega. O le oloa e masani ona maanuminumi ma e iai se lagona o le malolo, e mafua ai faʻaititia le mafanafana.    
Ole taimi nei, e naʻo Sophie le faʻatinoina ole galuega ata lea, ae o le tele o isi oloa, e le o iai lenei galuega fesoasoani.

Fuafuaga mimilo o le lona tolu-augatupulaga vaitaimi seleni ofuvae
Lelei:
O le aofaʻiga o le puimanava ua mamanuina e tusa ai ma le tino o le tagata ua faʻaaogaina le faʻaaogaina o le mamafa faapitoa. Faapipiiina ose ofu tino i le puimanava, puimanava, ma lalo vae
Pe a faʻatusatusa i oloa talitutusa, e foʻia ai le latalata ma le faʻamafanafana o vane eseese. Ma se lagona malosi o le manava, o loʻo iai se faʻamaoniga mautinoa o le dysmenorrhea.
O le tapunia faʻamau i itu uma e lua o le puimanava ua mamanuina ma ultrasonic sealing, lea o le a sili malie ma sili atu le mafanafana. Pe a faʻatusa i mea e tutusa, e foia ai le faʻafitauli o le faʻaletonu ma le paʻu o le le mautonu na mafua mai i le faigata ma le faigata faʻamaufaʻailoga.

news

Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi
O le paʻu faʻataʻamilosaga o mea faʻapena e masani ona faʻapipiʻi, o le paʻu paʻu e i ai se tele va, ma le malosi faʻamalosi e tumau mai luga i lalo. Ona o le laititi o elastik mea, o le oloa ei ai se maanuminumi lagona, lea e tau atu i le malosi lagona i le taimi faʻaaogaina.
Ole tele o mea e tutusa o loʻo faʻapipiʻiina ile itu e lua ole puimanava, ma mafua ai ona oʻo mai ile pito i lalo ole pito i lalo ole sulugatiti, faʻamama, malosi ole tino mai fafo, malo le faʻaaogaina.

news

Fafo taua foliga leleio lona tolu-augatupulaga vaitaimi solofanua mama
Lelei:
Faaaogaina se tasi-fasi aotelega afifi mamanu, o le oloa e mafolafola, lea e talafeagai mo le lolomiina.O le faʻataʻitaʻiga e sili atu le aoga nai lo tagata tauva tutusa i le faʻaleleia atili o foliga ma foliga vaaia o le oloa.O le ie e sili ona lelei ofuvae ma faʻaaogaina le faʻamau o loʻo tuʻufaʻatasia e fofo ai le gaioiga o le tuʻufaʻatasiga o ofuvae ma le tino faʻamalosi.E faʻaaogaina le ergonomics ma le faʻataʻitaʻiina o tamaʻitaʻi o laʻei ofu gaosi. O foliga o le oloa e pei o le fafine tafatolu ofuvae. E mafai ona vaʻaia ma faʻalelei i le aulelei a le fafine. Ole poto masani e iai se tamaʻi ofuvae e maualuga lona aoga.

Faʻatusatusa ile tutusa oloa ile maketi
O le ituaiga oloa lava e faʻaaogaina moni se pepe poʻo se tagata matua e tosoina mai i luga le faiga o se suiga, e naʻo le isi igoa.
O foliga vaaia o le oloa e le tutusa, le maanuminumi o le malosi, ma le lagona faʻafiafiaina ole tagata matua.
I le taimi nei, o le lava ituaiga oloa e tolu-fasi ituaiga, o le tolu-fasi mea e itiiti, ma le itu pito i fafo ma le pito fusi pito sa faigofie ona aveina ma delaminated, e afaina ai foliga vaaia.
I le taimi nei, o mea faʻatau tutusa e faʻatusatusa i a tatou oloa, ma e leai ni a tatou lelei o a tatou faʻamatalaga faʻamatalaga. 


Taimi Post: Jun-03-2019